• PANČEVO: Humanitarni koncert za „Spomenak“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Rotari klub “Pančevo – Mihajlo Pupin”, u ponedelljak, 2. decembra 2019. godine u dvorani Kulturnog centra Panćevo organizuje humanitarni koncert Dušana Sekulića i benda Accordian Fantasy po dnazivom “Našoj deci sa ljubavlju”.

    Dušan Sekulić je magistrirao harmoniku na bečkom Konzervatorijumu „Johan Štraus“ sa najboljim ocenama i do sada je nastupao u mnogim zemljama Evrope, Africi i Australiji. Svojom pojavom, držanjem i pre svega virtuoznim sviranjem harmonike on se izdvaja među izvođačima klasične muzike, a koncert čine još impozantnijim i obrade nekih klasičnih rokenrol, džez i narodnih melodija.

    Cena ulaznica je 500 dinara i mogu se kupiti uplatom donacije na 205-178258-75 ŽR Rotary Kluba Pančevo Mihajlo Pupin ili pre koncerta na ulazu, ubacivanjem novca u kutiju za donacije.

    Sav prihod će biti namenjen deci Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ iz Pančeva.

    U sklopu akcije poslasticarnica Anči Kolači doniraće rodjendanske torte jednom mesečno i zajedno sa članovima kluba u prostorijama Spomenka družiti se sa slavljenicima.

    Rotari klub Pančevo – Mihajlo Pupin, u ponedelljak, 2. decembra 2019. godine u dvorani Kulturnog centra Panćevo organizuje humanitarni koncert Dušana Sekulića i benda Accordian Fantasy po dnazivom Našoj deci sa ljubavlju.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura