• PANČEVO: Književno veče Radmile Petrović i Katarine Mitrović u Apolu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Radmila Petrović i Katarina Mitrović održaće književno veče u četvrtak, 12. novembra od 19.30 u Dvorani „Apolo“ Doma omladine Pančevo.

    Radmila Petrović je nova zvezda pesničkog neba, nema ko nije pročitao barem jednu njenu pesmu na Fejsbuku, a u Pančevo dolazi s knjigom ,,Moja mama zna šta se dešava u gradovima”.

    Katarina Mitrović, koscenarista je serije ,,Grupa”, apsolventkinja na FDU-u i takođe nagrađivana mlada autorka. Ako je poslednji roman u stihovima koji ste čitali bio ,,Evgenije Onjegin”, sad imate priliku ponovo, jer Katarina u Pančevu predstavlja upravo roman u formi pesme, ,,Nemaju sve kuće dvorište” – priču o glavnoj junakinji Milici. Ona je dete ovog vremena, i pokušava da se izbori s problemima pojedinca u savremenom dobu.

    Izdavačka kuća Enklava uspela je u poslednjih godinu dana da objavi niz izdanja mladih lavova srpske književne scene – autora koji svakako nose nov senzibilitet svoje generacije. U Pančevo dolaze mlade lavice Enklave: Radmila Petrović i Katarina Mitrović da predstave nove knjige.

    Radmila i Katarina svakako imaju šta da kažu, a vi dođite u „Apolo“ da ih čujete.

    Razgovor s gošćama vodi Jasmina Topić.
     

    Radmila Petrović i Katarina Mitrović održaće književno veče u četvrtak…

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura