• PANČEVO: Nagrade na republičkom takmičenju za tamburaše i mandoliniste MŠ „Jovan Bandur“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Tokom vikenda u Muzičkoj školi „Josip Slavenski“ u Novom Sadu održano je Republičko takmičenje za tamburu i mandolinu. Naši sugrađani, učenici Muzičke škole „Jovan Bandur“ osvojili su šest prvih i dve druge nagrade.

    Prvim nagradama nagrađeni su tamburaši iz osnovne škole Aleksandar Milović (10) iz klase profesorke Ljiljane Marijanović, Vićentije Atanacković (10), Luka Aranđelović (14) i mandolinistkinja Janja Plavšić (11) iz klase profesorke Aleksandre Jović.

    Iz srednje škole prve nagrade osvojili su Luka Vujčić (17) i Ana Marija Mladen (14), a Relja Jarkovački (17) i Nikola Kozlovački (14), iz klase profesorke Ljiljane Marijanović, su osvojili druge nagrade.

    Korepetitorka Kristina Krstić bila je klavirska pratnja svim učesnicima takmičenja iz Pančeva.

     

    Tokom vikenda u Muzičkoj školi „Josip Slavenski“ u Novom Sadu održano je Republičko takmičenje za tamburu i mandolinu. Naši sugrađani, učenici Muzičke škole „Jovan Bandur“ osvojili su šest prvih i dve druge nagrade

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]