Kiza Iskaz
Kultura

PANČEVO: Novi singl "Iskaza" (VIDEO)

Izvor: 
013info Pon, 01/06/2020 - 15:33Pančevački bend "Iskaz" objavio je novi singl koji nosi naziv "Ko ti je rekao" i koji će se naći na petom studijskom izdanju "Lavirinat". Numera govori o tome kako je moguće ostvariti svoje snove, ukoliko postoji iskrena želja, volja i odlučnost da se napravi nešto ni od čega.

Kao bend koji je samostalno krenuo iz malog industrijskog grada i postepeno gradio priču, Iskaz poziva sve "sanjare" da pre prate svoje srce i instinkt, nego "pravila" onih koji im govore da je nešto nemoguće postići. Za sve postoji način ukoliko je u osnovi iskonska ljubav i posvećenost. Video je svojevrstan omaž Iskazovoj dosadašnjoj karijeri i radu i obuhvata neke od bitnijih trenutaka, kao i susrete sa ličnostima koje su uticale na rad benda.

Pored ostalih, u video spotu se pojavljuju Dog Eat Dog, Guano Apes, Onyx, Dope Dod, Hed PE, Crazy Town, Delinquent Habits, Hollywood Undead, Goblini, Ritam Nereda, Sunshine, Sajsi MC, Ničim Izazvan, Bvana, Prti Bee Gee, Elemental, Smoke Mardeljano,...

Video je ujedno i pokušaj da se dočara kako iz ugla benda izgleda vreme provedeno iza bine, na putu i između koncerata. Snimci sa mesta i događaja kao što su: Lake Fest - Nikšić, OK Fest - Tijentište, SubBeerni Centar - Beograd, Wrong Fest - Bulgaria, Donau Fest - Germany, Belgrade Beer Fest - Beograd,...

- Postoji veliki deo materijala koji nije dospeo u video, ali bi za kompletnu sliku bilo potrebno mnogo više od tri ipo minuta pesme, tako da ćemo to ostaviti za drugi put. Za sada je "Ko ti je rekao" siže zahvalnosti i ispunjenosti koju osećamo zbog svega postignutog i ljubavi koja ponekad boli, ali nikad nije neuzvraćena, kaže Zoran Stefanov, frontmen Iskaza.

 
MarketingNajnovije vesti