Kultura

PANČEVO: „Ortodoksi” napravili pravu irsku žurku u „Apolu” prepunu pozitivnih vibracija

Izvor: 
013info Uto, 22/11/2022 - 09:06Jedan od naših najatraktivnjih bendova i svakako najprepoznatljivijih koji stvaraju na engleskom jeziku – „Ortodox Celts”, napravio je u petak, 18. novembra, u Dvorani „Apolo”, jedan koncerata koji nikako nije trebalo propustiti, pre svega zbog upadljivo pozitivne atmosfere.

Te večeri obojene u zelene irske boje, više od 200 ljudi istinski je uživalo u mešavini obrada tradicionalnih numera i autorskih pesama beogradske postave.

Kao i uvek upečatljivi frontmen Aleksandar Petrović poznat kao Aca Seltik dodatno umešno je stimulisao fanove i dodatno dizao već od samog početka dobar štimung.

Naročito je bilo zanimljivo kada je najavio čuveni irski song o životu u starom prljavom gradu, kada su mnogi uzviknuli – „Pančevo” – i nastavili sa horskom pratnjom ultimativnog hita „Dirty Old Town”. 

Odlične rekacije, uz neizostavno igranje ajriš densa, izazavale su „Drinking Song”, „Far Away”„ „Star Of The County Down”, „Rocky Road To Dublin”, pa je nakon svega toga bis bio apsolutno neizbežan.
MarketingNajnovije vesti