• PANČEVO: RAMPA objavila prvi album

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pančevački bend „RAMPA“  je objavio svoj prvi album pod nazivom  „Ovaj grad“. Album je objavljen pod izdavačkom kućom Kontra, sa kojom je bend potpisao ugovor ovog proleća.

    Pesme možete slušati na svim aktuelnim digitalnim platformama (Deezer, Spotify, iTunes, Bandcamp), a uskoro će biti i dostupne na oficijalnom Youtube kanalu benda RAMPA.

    – Pesme smo snimali prethnodih godinu dana, malo po malo. Na kraju kao pečat našeg rada stiže debi album. Na albumu je osam pesama. Poznati smo po tome da dosta mešamo stilove i žanrove, tako da ćete to i sami osetiti kad budete čuli ceo album, ima svega. Dosta smo vezani za Pančevo, pa čak imamo i u imenu benda naš grad. Snimali smo spotove ovde, imali mnogo nastupa. Tako da ime ovog albuma posvećujemo baš njemu.  Producent albuma je Stefan Rodić. U njegovom studiju „Revenge“  smo snimali sve pesme sa albuma.  Omot za album je radio Luka Ivanović, sa kojim smo do sada radili spotove (a radićemo ih sa njim i dalje), rekao nam je Branimir Kolocka, pevać pančevačkog benda.

    RAMPA je do sada objavila četiri singl-spota („Sam“, „Posebna“, „Ne zaboravljam“, „Život je lep“).

    – Imali smo više od 40 nastupa širom zemlje, a i van nje. Posle objavljivanja albuma se nastavlja još veći rad, ulazimo u novi ciklus. Mnogo svirki, novi spotovi već od leta, a nadamo se da ćemo i biti deo nekog letnjeg festivala, dodao je Kolocka.

     

    Pančevački bend „RAMPA“  je  objavio  svoj prvi album pod nazivom  „Ovaj grad“. Album je objavljen pod izdavačkom kućom Kontra, sa kojom je bend potpisao ugovor ovog proleća.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura