• PANČEVO: U petak koncerti bendova Alitor i Quasarborn u Apolu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Domaći metal sastavi Alitor i Quasarborn ovog vikenda će nastupati u Pančevu i Užicu, u okviru promocije svojih aktuelnih izdanja. Sastavi koji već dugi niz godina zajedno sviraju i imaju duboko razvijenu saradnju, nastavljaju svoju seriju koncerata po Srbiji.

    Alitor je prošle godine objavio svoj drugi album pod nazivom „II“, i ovi koncerti se mogu posmatrati kao poslednji u okviru promocije ovog albuma, budući da sastav 29. oktobra izbacuje novi EP pod nazivom

    „Spoznaja“. Ovo je prvo izdanje benda na srpskom jeziku, a posetioci koncerata u Pančevu će možda čuti i premijerno čuti neku od novih pesama.

    Quasarborn je takođe objavio u 2020.godini album pod nazivom „A Pill Hard To Swallow“, koji je zabeležio sjajne kritike i prijem od strane domaće publike. Predstojeći koncerti se održavaju u okviru promocije aktuelnog izdanja.

    U petak, uz podršku mladog i perspektivnog thrash metal sastava iz Beograda Chemical Tomb, gorepomenuti bendovi će nastupiti u jednom od najboljih koncertnih prostora u Srbiji – Apolo Dvorani u Pančevu. 

    Cena karte iznosi 300 dinara, a početak manifestacije je zakazan za 20 sati.

    Nastupi bendova:

    Chemical Tomb 21.15

    Alitor 22.15

    Domaći metal sastavi Alitor i Quasarborn ovog vikenda će nastupati u Pančevu i Užicu, u okviru promocije svojih aktuelnih izdanja. Sastavi koji već dugi niz godina zajedno sviraju i imaju duboko razvijenu saradnju, nastavljaju svoju seriju koncerata po Srbiji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]