Kultura

PANČEVO: Wrong Fest - tri dana dobre zabave!

Pančevo, Pon, 15/07/2019 - 12:08
Ivana Vlajovic


Ovog leta Pančevo je bogatije za još jedan muzički festival, koji će se od 19. do 21. jula održati na tri lokacije u gradu - Dom omladine, obala Tamiša i Muzej. 

Posetioci Wrong Festa moći će da uživaju u zanimljivom trodnevnom muzičkom programu na takozvanom Right Stage - u u Domu omladine, koji počinje 19. jula u 20 sati nastupom pančevačkog sastava Iskaz.

Tokom prvog i drugog festivalskog dana program će biti organizovan i na obali Tamiša, na Wrong Stage-u nastupi su planirani od 23.10 pa sve do 2 sata posle ponoći. Na Museum Stage-u, koja se nalazi u dvorištu Narodnog muzeja Pančevo, predviđen je program u nedelju od 22 časa, a nastupiće niška džez grupa Eyot.

Osim pomenutih, učešće na Wrong Festu potvrdio je niz izvođača iz zemlje i inostranstva, a samo neka od imena su Dog Eat Dog, ONYX, Dope D.O.D, Delinquent Habits, Ritam nereda, Deez Nuts, Smoke Mardeljano.

wrong_fest.png

Tokom tri festivalska dana u neposrednoj blizini reke biće postavljen besplatan kamp, koji će moći da primi preko 300 šatora. Takođe, za vreme trajanja Wrong Festa, od 17 časova u petak pa sve do ponedeljka u 8 sati neće se plaćati parking u žutoj (II) i zelenoj zoni (III) u Pančevu. Cene ulaznica za ovaj izuzetan muzički događaj, u organizaciji timova iz Bugarske i Srbije, su 3.000 dinara.
MarketingNajnovije vesti