• Plastične boce i limenke u zamenu za majicu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Muzičko-ekološki festival Green days“ održaće se 11. i 12. septembra u Pančevu.

    Prvog dana festivala održaće se koncerti grupa: Blues Company, Riblja čorba i Orthodox Celts. Karte će biti dostupne na blagajnama Kulturnog centra Pančeva, kao i na kapiji Letnje pozornice na dan festivala. Cena karte je 700 dinara.

    Drugog dana, 12. septembra u saradnji sa Aviv parkom Pančevo biće predstavljen Sajam ekologije, na kome će posetioci imati priliku da se upoznaju sa izlagačima koji na kreativan način koriste reciklabilne materijale, udruženjima koja se bave zaštitom životne sredine i promocijom zdravih stilova života, proizvođačima meda, aronije, domaće kozmetike i drugih organskih proizvoda. Na sajmu će se predstaviti i mladi muzičari iz muzičke škole „Gitarta“.

    Kao i svake godine, organizatori brinu o reciklaži, pa će svi oni koji budu došli na Sajam ekologije moći da zamene plastične flaše i limenke za majicu u znaku festivala. Potrebno je doneti 20 plastičnih flaša i 10 limenki u Aviv park. Akcija počinje u 18h i važi za prvih 100 donosilaca.

    Muzičko-ekološki festival Green days“ održaće se 11. i 12. septembra u Pančevu. Kao i svake godine, organizatori brinu o reciklaži, pa će svi oni koji budu došli na Sajam ekologije moći da zamene plastične flaše i limenke za majicu u znaku festivala.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]