• Priznanje za najbolje glumačko ostvarenje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Slobodan Beštić dobitnik je nagrade „Raša Plaović“ za ulogu Tomasa Bernharda u predstavi Moje nagrade“. Nagradu dodeljuje Narodno pozorište u Beogradu za najbolje glumačko ostvarenje na svim beogradskim pozorišnim scenama u sezoni 2014/ 2015.

    Predstava je autorski projekat Maje Pelević i Slobodana Beštića i predstavlja intimnu ispovest i duhovitu kritiku sistema koji je zadužen za kulturu, a rađena je u koprodukciji Narodnog pozorišta u Beogradu i Kulturnog cenra Pančeva.

    Slobodan Beštić dobitnik je nagrade „Raša Plaović“ za ulogu Tomasa Bernharda u predstavi Moje nagrade“. Nagradu dodeljuje Narodno pozorište u Beogradu za najbolje glumačko ostvarenje na svim beogradskim pozorišnim scenama u sezoni 2014/ 2015.

    Predstava je autorski projekat Maje Pelević i Slobodana Beštića i predstavlja intimnu ispovest i duhovitu kritiku sistema koji je zadužen za kulturu, a rađena je u koprodukciji Narodnog pozorišta u Beogradu i Kulturnog cenra Pančeva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]