Kultura

„Raskid 13” za prvi rođendan poklonio dva nova singla

Izvor: 
013info Čet, 17/12/2015 - 19:30 

Pančevacki bend Raskid13 je povodom svog prvog rođendana rešio da obraduje svoju publiku izlaskom - ne jednog - nego dva nova singla, u saradnji sa izdavačkom kućom Lampshade Media.

 

Prvi od pomenutih singlova, pesma "Izbačena", je svoju ekranizovanu verziju dobila uz pomoć velike podrške prijatelja benda, koji su na snimanju stvorili atmosferu dostojnu najbolje žurke u protekloj godini, čemu se ni sam bend nije nadao u toj meri. Sama pesma je duhovni nastavak pesme "Stoka pijana" i posvećena je lepšem polu ukazujući na činjenicu da ljubav nema granica, čak ni kada je u pitanju alkohol. Budžet za snimanje je ukupno iznosio 3 gajbe piva i novine. Ulogu snimatelja imao je Davor Keča, koji je svojim umećem zabeležio najbitnije trenutke ove žurke, dok je montažu sproveo u delo Miroslav Ivanović Joe. Spot možete pogledati putem ovog linka .

 

 

Drugi singl je studijska verzija pesme "Želim da znaš", prethodno poznata publici po svojoj akustičnoj verziji koja je prethodila ovoj zvaničnoj. Šaljivog karaktera, pesma predstavlja ljubavnu priču između momka i prodavačice na pijaci i prikazuje trud osobe koja uz podršku ekipe (u ovom slučaju, baba) uspeva da prenese poruku svojoj simpatiji. Za lyric video pobrinuo se Miroslav Ivanocić Joe i možete ga pogledati ovde .

 

Oba singla će biti promovisana u okviru koncerta kojim će Raskid13 proslaviti i zaokružiti veoma uspešnu godinu i podeliti binu sa bendovima Goatmare & The Hellspades i Counterfate. Koncert će se održati u   dvorani Apolo u Pančevu 26.12.2015. godine, a cena ulaznice iznosi 150RSD.
MarketingNajnovije vesti