• Sve slike iz serije „Gradovi“ Vuka Vučkovića na izložbi u Beogradu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Izložba slika „Exciting cities“ Vuka Vučkovića, umetnika iz Pančeva, biće otvorena 14. oktobra u 20 sati u beogradskoj Galeriji „Štab“, a trajaće do 18. oktobra.  Posetioci će imati priliku da pogledaju sve slike iz serije „Gradovi“, koje su rađene tehnikom uljanih boja na platnu. Pored slika Beograda, Njujorka, Novog Sada i Čikaga, premijerno će biti prikazan najnoviji Vukov rad iz ove serije, a to je slika Londona, koju je, posle šest meseci rada, završio neposredno pred izložbu.

    Na osnovu svih slika urađene su grafike različitih dimenzija i dostupne su svima koji žele da imaju Vukov rad. Inače, na grafikama Beograda, koje su postale zvaničan suvenir Srbije, nalazi se više od 150 objekata koji su simboli glavnog grada, a nazire se i panorama Pančeva.

    Vučkoviću je 13. septembra u Nišu, na izložbi Mladi 2017 – Ovo menja sve dodeljena 1. nagrada prestižne Niš Art Fondacije, za sliku Chicago, koju će publika moći da vidi na izložbi 14. oktobra.

    Vuka Vučkovića možete zapratiti na Fejsbuku ili Instagramu.

    https://www.facebook.com/vukvuckovicart/

    https://www.instagram.com/wolf_art_studio/

    Izložba slika „Exciting cities“ Vuka Vučkovića, umetnika iz Pančeva, biće otvorena 14. oktobra u 20 sati u beogradskoj Galeriji „Štab“, a trajaće do 18. oktobra.  Posetioci će imati priliku da pogledaju sve slike iz serije „Gradovi“, koje su rađene tehnikom uljanih boja na platnu. Pored slika Beograda, Njujorka, Novog Sada Čikaga, premijerno će biti prikazan najnoviji Vukov rad iz ove serije, a to je slika Londona, koju je, posle sedam meseci rada, završio neposredno pred izložbu.
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]