• Tri animirana filma za decu na prazničnom repertoaru bioskopa Kulturnog centra Pančeva

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na programu bioskopa Kulturnog centra Pančeva, tokom januara 2021. će se naći šest filmova, sa tradicionalnim akcentom na dečiji repertoar. Od 14. do 17. januara biće prikazani filmovi „Jakari i veličanstveno pero” i „Made in Italy”, od 21. do 24. januara ostvarenja „Fantastični povratak u Oz” i „Noćna smena”, a od 28. do 31. januara „Duša” i „Alin”.

     

    Animirani film „Jakari i veličanstveno pero” je na programu u Dvorani KCP-a od 14. do 17. januara u 17 časova. U ovom ostvarenju Jakari, najmlađi pripadnik Sijuksi indijanskog naroda, sam kreće u potragu za Malim Gromom, ponijem za koga kažu da je neukrotiv. Na tom putovanju, na kom se po prvi put u životu nalazi potpuno sam, posećuje ga Veliki orao, totemska životinja koja mu daruje veličanstveno pero, kao i neverovatnu veštinu – da razgovara sa životinjama. Putujući daleko od kuće i zadirući duboko na teritoriju strašnih lovaca, Jakari i Mali Grom započinju veliku avanturu.

     

    Film „Made in Italy“ je tokom istog perioda na programu u 19 časova, a radnja prati boemskog umetnika koji putuje sa otuđenim sinom iz Londona u Italiju, kako bi prodao kuću koju su nasledili od njegove preminule supruge.

     

    Od 21. do 24. januara, svakog dana u 17 časova, u Dvorani Kulturnog centra Pančeva biće prikazivano animirano ostvarenje za decu „Fantastični povratak u Oz”. U ovom filmu, godinu dana nakon što su ga Doroti i stanovnici Smaragdnog grada pobedili, zlikovac Urfin Đus pokušava da im se osveti. Kako bi uspešno komandovao vojskom, Urfinu nije potrebna samo magična knjiga, već i Dorotine srebrne cipelice koje su sakrivene na sigurnom mestu, u njenoj kući. Nažalost, njen gost Tim je veoma znatiželjan i sasvim slučajno pronalazi papuče koje ga zajedno sa Doroti odvode u zemlju Oz.

     

    Od 19časova tokom istih dana, na repertoaru je film „Noćna smena”, u kome policajci Viržini, Erik i Aristid pokušavaju da održe svoj lični i emotivni život dok se na dužnosti susreću sa svakodnevnim nasiljem. Jedne noći poverena im je neobična misija, da migranta odvezu na aerodrom. Na putu ka aerodromu Viržini otkriva da će čovek koga odvode biti osuđen na smrt, ukoliko se vrati u svoju zemlju. Suočena sa nepodnošljivom dilemom ona počinje da preispituje zajedničku misiju. Trio će imati samo jednu noć da odluči o sudbini ovog čoveka.

     

    Dečiji animirani film „Duša” na programu je od 28. do 31. januara u 17 časova, i u njemu nas Pixar Animation Studios vodi nas na putovanje od ulica Njujorka do kosmičkih kraljevstava, kako bismo otkrili odgovore nanajvažnija pitanja u životu. Film je režirao dvostruki dobitnik Oskara, Pit Dokter (“Do neba”, “U mojoj glavi”).

    Na programu bioskopa Kulturnog centra Pančeva, tokom januara 2021. će se naći šest filmova, sa tradicionalnim akcentom na dečiji repertoar. Od 14. do 17. januara biće prikazani filmovi „Jakari i veličanstveno pero” i „Made in Italy”, od 21. do 24. januara ostvarenja „Fantastični povratak u Oz” i „Noćna smena”, a od 28. do 31. januara „Duša” i „Alin”.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura