• U Pančevu počinje snimanje serije „Kljun“, a jednu od glavnih uloga igra Ljiljana Blagojević

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Danas u Pančevu počinje snimanje serije „Kljun“ koja će se od jeseni emitovati na televiziji Nova S, pod pokroviteljstvom United Medie, u režiji Jelene Gavrilović i Uroša Tomića, Seriju obrađuje nekoliko zanimljivih i intrigantnih tema, a u velikom delu je zastupljena i migracija, o čemu su nešto više za portal Nova.rs govorili reditelji Jelena i Uroš.

    Glavnu junakinju, Sonju Kljun, tumačiće mlada glumica Ivana Vuković, koju će široka javnosti imati prilike bolje da upozna od januara 2021. kada je planiralno emitovanje serije na Nova S televiziji u produkciji “United media”. Takođe, u glavnim ulogama će se naći i Ljiljana Blagojević, Filip Đurić, Mario Knežević, Nataša Šolak, Stefan Vukić i desetogodišnja devojčica Drena Mršić, kojoj će ovo biti prvi put da se pojavi na malim ekranima.

    Glumica Ljiljana Blagojević dobila je jednu od glavnih uloga u ovom ostvarenju, što je ujedno i njena prva uloga posle osam godina, o čemu je govorila za portal Nova.rs.

     

     

    Danas u Pančevu počinje snimanje serije Kljun koja će se od jeseni emitovati na televiziji Nova S, pod pokroviteljstvom United Medie. Glumica Ljiljana Blagojević dobila je jednu od glavnih uloga u ovom ostvarenju, što je ujedno i njena prva uloga posle osam godina, o čemu je govorila za Nova.rs.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura