• Művelődj, vállalj munkát Projektum: Tizenkét tanuló továbbjutott a következő fázisba

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pročitajte tekst na srpskom jeziku.

    Ifjú munkanélküli személyek Eliminációs versenyét tartották meg csütörtökön, 2016. december 1-én, akik  a Művelődj, vállalj munkát projektum keretében letették a vállalkozói  alapkiképzést. A Szakbizottság döntése alapján, amelyet a projektum partnereinek képviselő és a résztvevők képeztek, a következő fázisra azok a résztvevők jogosultak, akik az első 12 helyezés egyikére jutottak. A legjobb résztvevők ily módon alkalmat nyertek, hogy folytassák a kiképzést a projekten belül és hogy a következő két hónapban, a mentoraik folyamatos támogatásával részletesen kifejlesszék üzleti ötleteiket, amelyek a folyamat végén  be kell bizonyítsák  a piaci fenntarthatóságot.  A fejlett kiképzés eredményeként a résztvevőknek teljesen előkészített és részletesen  kidolgozott üzleti terveik lesznek, a három legjobb üzleti ötletnek pedig biztosítva van anyagi támogatás 240.000,00 dináros egyéni összegben  és ingyenes tanácsadói támogatás a vállalkozás első egy évében.

     

     

    A projektumot a Banat Regionális Edukatív Központ valósítja meg Pancsova város, a Banat  Társadalmi és Gazdasági fejlődési Regionális Központ és a pancsovai  Beba Company  Könyvelési Kft társszervezésével,a Szerb Köztársaság Sportért és Ifjúságért felelős Minisztériumának anyagi támogatásával, jóváhagyva a  Programok  és  Projektek a Fiatalok Foglalkoztatására Nyílt Pályázat keretében. A projektum megvalósítása 8 hónapot tart (2016. júliusától -  2017. februárig), a projektum célja pedig a hosszútávlatú munkanélküliség csökkentése és az ifjú munkanélküliek foglalkoztatásának növelése, Pancsova város és a Dél-bánáti régió fejlődése, mint fejlett társadalom, amely a tudáson alapul. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]