Mađarski

Pancsova: Szeminárium előadóknak az Emberkereskedelem elleni küzdelem Programban

Izvor: 
Lőcsei Ilona Ned, 11/12/2016 - 12:12

Pročitajte tekst na srpskom jeziku.

A pancsovai Vöröskereszt már hosszú évek során sikeresen valósítja meg az Emberkereskedelem elleni küzdelem Programot kortárs képzések által általános és középiskolákban és más aktivitásokon keresztül. Az aktivitások sikeres kivitelezése érdekében a Vöröskereszt  szemináriumokat szervez ifjú előadók részére. A szemináriumok szabványosak, a Szerbiai Vöröskereszt készíti elő őket, ami azt jelenti, hogy minden hallgató egyforma tudást nyer, függetlenül melyik településről érkezik vagy melyik iskolába jár, annak érdekében, hogy ezt a tudást minnél jobban átadja másoknak. 

 

A Szemináriumot, amelyet a pancsovai Vöröskereszt szervez, pénteken, szombaton és vasárnap tartanak meg, 2016. december 16.-18-ig a Pancsovai Vöröskereszt helyiségeiben (Žarka Zrenjanina 15), első napon, pénteken,  15 órai kezdettel. A szeminárium részletes időbeosztását minden résztvevőnek eljuttatják,  miután véget ér a bejelentkezési határidő.

 

A szemináriumra ifjú személyek jelentkezését várják, akik az általános iskola  8. osztályába, vagy a középsikola bármely osztályába  járnak, pontosabban a 14 és 18 év közötti növendékeket.

A szemináriumra való bejelentkezés határideje szerda, 2016. december 14-e 15 óráig, bejelentkezni pedig a következő  link-re való kapcsolással lehet. 

 

projekat_manjine.jpgMarketingNajnovije vesti