Mađarski

RENDSZERES, ÉVI BESZÁMOLÓ KÖZGYŰLÉS

Izvor: 
Ilona Löcsei Sub, 17/03/2018 - 21:15A hertelendyfalvi Tamási Áron Székely-Magyar Művelődési Egyesület ez év március 18-án 18 órai kezdettel tartja meg rendszeres, évi beszámoló közgyűlését. Mint minden évben, alkalom lesz ez, hogy a tagság és mindazok, akik érdeklődnek az egyesületben  végzett tevékenységek iránt, tudomást szerezzenek  a múlt év folyamán megvalósított programokról. 

A közgyűlésen elhangzik az elnöki, a gondnoki és a pénztári jelentés, valamint az Ellenőrző Bizottság beszámolója, amelynek tagjai ugyancsak aktívan részt vesznek az egyesület munkájában. Betekintést nyerhetnek az egyesület által megnyert anyaországi és hazai támogatások célszerű befektetéséről is, hiszen a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt, a Szekeres László Alapítvány, a Magyar Nemzeti Tanács meg  a Tartományi Művelődési, Tömegtájékoztatási és Vallási Közösségi Titkárság által jóváhagyott támogatásokból jelentős beruházásokat, programmegvalósítást és működtetési költséget tudtunk fedezni. 

A Tamási Áron SZMME Végrehajtó Bizottsága szeretettel hív és vár el minden jóakaratú polgártársat, hogy jelenlétével és hozzászólásával tegye tartalmasabbá az egyesület tevékenységét az elkövetkező időszakban.

Pročitajte tekst na srpskom jeziku.
MarketingNajnovije vesti