• Roviden

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pročitajte tekst na srpskom jeziku

    A Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség a múlt évben is várta a felterjesztéseket az általa alapított díjakra, így a Magyar Életfa, a Plakett és Aranyplakett díjra. Az elismerésekkel azt a hiteles őrző és teremtő munkát, a vajdasági és a Kárpát-medencei magyar közösségek összefogásáért és formálásáért, a nemzeti összetartozás erősítéséért, kulturális identitásunk gazdagodásáért, a nemzettudat fejlesztéséért végzett tevékenységet és teljesítményt ismeri el az alapító, amely nélkül értékrendünk és értékszeretetünk messze került volna, messze kerülne álmától, vágyaitól, erejétől.

    A szervezet Elnöksége a beérkezett felterjesztések alapján 2016. december 16-án hozta meg döntését, melynek értelmében Plakett díjban részesül többek között: Lőcsei Ilona a hertelendyfalvi Tamási Áron Székely-Magyar Művelődési Egyesület titkára, a Pancsovai RTV Magyar Percek című tévéadás munkatársa, továbbá a Pančevac hetilap kéthavonkénti négyoldalas magyar mellékletének, illetve a Pancsovai Rádió magyar adásának szerkesztője, és a 70 éves pancsovai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesület..  Gratulálunk.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]