Americke zgrade Američke zgrade

PANČEVO: Počinje dugo očekivana rekonstrukcija dvorišta „Američkih zgrada“

Izvor: 
013info Sre, 09/02/2022 - 13:43Rekonstrukcija celog dvorišta „Američkih zgrada“, oivičenog ulicama Branka Radičevića, Svetozara Miletića, Karađorđevom i Braće Jovanovića u centru Pančeva, počinje sutra, 10. februara. 

“Stanari ne kriju zadovoljstvo što su dočekali da se počne sa radovima, jer već decenijama, još od izgradnje, nije ulagano u ovaj deo grada. Prilikom izgrade idejnog rešenja i konačnog izgleda ovog projekta, vodilo se računa o svim potrebama građana koji žive u ovom naselju, a koji su aktivno učestvovali u izradi projekta. Sa radovima će se krenuti iz pravca Ulice Svetozara Miletića, kako bi građani mogli da koriste Ulicu Branka Radičevića i unutrašnjost dvorišta”, istakla je gradska menadžerka Maja Vitman.

U dvorištu postoji i 9 garaža, nemaju svi vlasnici važeće rešenje, ali će grad Pančevo izaći u susret svima i obezbediti nove lokacije za objekte. Gradska menadžerka, Maja Vitman, apelovala je da se stanari koji imaju garaže jave Dušanu Grbiću u kancelariji br. 616, Gradska uprava grada Pančeva, Trg Kralja Petra I broj 2-4,  povodom izmeštanja i dobijanja rešenja za odabranu lokaciju garaže, navodi se na gradskom sajtu.

Takođe, gradska menadžerka je apelovala na građane da ne parkiraju svoja vozila u delu gde će se izvoditi radovi na rekonstrukciji saobraćajnih površina i uređenju bloka.
MarketingNajnovije vesti