• Agencija za borbu protiv korupcije objavila ko će koordinirati posmatračima izbora u Pančevu i Vršcu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Agencija za borbu protiv korupcije objavila je spisak izbaranih koordinatora i terenskih posmatrača koji će pratiti predstojeće izbora u Srbiji. Za Pančevo koordinator posmatračke grupe sa 38,5 bodova postao je Danilo Zavišić, dok će terenski posmatrači biti Vena Vujić (35 bodova ) i Ivana Jovanović (34)
     
    Na prostoru Vršca koordinator je Emanuel Veverica (42,5 bodova) a terenski posmatrač Jovan Jovanović (33 boda).
     
    Najviše posmatrača Agencija će imati u Beogradu – 40. U celoj Srbiji biće ukupno 120 posmatrača, od kojih je 33 koordinatora.
     
     

    Agencija za borbu protiv korupcije objavila je spisak izbaranih koordinatora i terenskih posmatrača koji će pratiti predstojeće izbora u Srbiji. Za Pančevo koordinator posmatračke grupe sa 38,5 bodova postao je Danilo Zavišić, dok će terenski posmatrači biti Vena Vujić (35 bodova ) i Ivana Jovanović (34).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]