• Ana Brnabić posetila Pančevo i razgovarala s građanima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kandidatkinja na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” Ana Brnabić, razgovarala je sa građanima Pančeva, saopšteno je iz Gradskog odbora Srpske narodne stranke Pančevo.

    Kako su istakli Ana Brnabić je navela da kada se radi najbolje za svaki kraj grada i svoje zemlje samo tako idemo napred.

    – Svi zajedno radimo nešto svaki dan da naša zemlja napreduje i da naš grad i naša opština jačaju. Izbori trećeg aprila su istorijski važni, to su izbori na kojima od naših građana tražimo još jedan mandat da bi završili započeto, da bi nastavili da gradimo, da bi nastavili da stvaramo, ali i da bi pokazali da naši ljudi cene i rad i rezultate i iznad svega da cene plan, program i viziju za budućnost, naglasila je Brnabić.

    Ana Brnabić je pozvala sve građane da trećeg aprila izađu na birališta i da podrže mir i stabilnost, da podrže Aleksandra Vučića kao jakog lidera koji nam sve to garantuje.

     

     

    Kandidatkinja na listi Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve Ana Brnabić, razgovarala je sa građanima Pančeva, saopšteno je iz Gradskog odbora Srpske narodne stranke Pančevo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]