• CARAN (NS PANČEVO): Obnovimo staru zgradu Vajfertove pivare, pločnici nisu prioritet! VIDEO

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    – 300 godina nakon osnivanja pivare ona izgleda ovako. Kulturno-istorijsko blago naše zemlje ostavljeno je na milost i nemilost zubu vremena. Gradska vlast se ponaša kao da toga nije svesna. S druge strane, naš grad je mesecima raskopan. Vrše se manje-više estetske korekcije, okreću pločnici sve sa ciljem da se skupe jeftini politički poeni. I to traje li traje, probijaju se rokovi, ne bi li se stekao utisak da smo sve vreme u procesu izgradnje, Rekao je Aleksandar Caran ispred Narodne stranke Pančevo i dodao:

    – Hajde ipak malo da osluškujemo okolinu, stavimo političke interese sa strane i shvatimo da zgrada stare Vajfertove pivare treba da bude na ponos ne samo Pančeva već cele Srbije i da korak po korak od ovog zdanja načinimo mesto koje ćemo ostaviti svojim pokolenjima u amanet. A što se novogodišnje rasvete tiče, sada više ni ne morate da je sklanjate, tu je doček.

     

     

    – 300 godina nakon osnivanja pivare ona izgleda ovako. Kulturno-istorijsko blago naše zemlje ostavljeno je na milost i nemilost zubu vremena. Gradska vlast se ponaša kao da toga nije svesna. S druge strane, naš grad je mesecima raskopan. Vrše se manje-više estetske korekcije, okreću pločnici sve sa ciljem da se skupe jeftini politički poeni. I to traje li traje, probijaju se rokovi, ne bi li se stekao utisak da smo sve vreme u procesu izgradnje, Rekao je Aleksandar Caran ispred Narodne stranke Pančevo i dodao:

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]