Politika

DOSTA JE BILO: Milena Pušelja i Vanja Francuz – novi rukovodioci pančevačkog odbora

Pančevo, Uto, 30/01/2018 - 08:04
Vladimir Đoković


 

 

Nova predsednica Gradskog odbora Milena Pušelja i koordinator Vanja Francuz predstavili su se na danas održanoj konferenciji za novinare Dosta je bilo. Kako je Pušelja naglasila DJB nastavlja aktivnosti, ojačao je članstvo a novina je da se  pojačano komunicira sa sugrađanima preko kolcentra kako bi se bolje sagledali svakodnevni problemi Pančevaca. DJB je pozvao penzionere kojima su smanjenje penzije da svrate do njihovih prostorija i popune zahtev koji se potom predaje u PIO fond da bi dobili uverenje o visini zadržanog dela penzije.

Zajedničko za Pušelju i Francuza, koji su izabrani elektronskim glasanjem članova krajem prošle godine,  je da pre DJB-a nisu bili politički aktivni ali su kao građani bili opozicionari.

- Smatram da u životu nije dovoljno da samo meni bude dobro ako u društvu sugrađanima nije dobro. Dužnost je da pomognem da se u ovoj našoj državi lepše živi, rekla je predsednica Pušelja.

- Dok građani ne uzmu stvar u svoje ruke bojim se da ništa od boljeg života neće biti, ocenio je koordinator Francuz sebe opisujući kao večitog opozicionara koji se boji da će biti opozicija i DJB-u kada dođe na vlast.

DJB u Pančevu funkcioniše kao stranka i kao udruženje. U gradskom odboru stranke je 17 članova, a udruženju je do sada pristupilo 80 sugrađana koji ostaju anonimni.

Novo rukovodstvo DJB ističe da nema ličnih sukoba sa članovima i odbornicima koju su pre nekoliko meseci napustili stranku. Kako tvrde godišnji finansijski izveštaji se redovno donose na skupštinama.

Pored novina Beogradski glas koje izlaze od decembra, Dosta je bilo objavljuje i Vojvođanski bilten, a uskoro se očekuje i Pančevački bilten.
MarketingNajnovije vesti