• Dragoljub Krstić na čelu DS-a Pančeva

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     Demokratska stranka sprovela je izbore za nove stranačke organe u Pančevu.

     “Za vršioca dužnosti predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke Pančevo izabran je Dragoljub Krstić, na sednici GrO DS Pančevo 30. juna 2017. godine. Dragoljub Krstić izabran je nakon ostavke dr Dušana Stojića na mesto predsednika GrO DS Pančevo. “ – objavila je DS.

    Za potpredsednike Gradskog odbora  izabrani su Miloš Marković, Suzana Bojković i Zoran Lautaš, dok je predsednik Izvršnog odbora Dejan Pandurov.

    “Na neposrednim izborima za predsednika/cu i članove/ice Gradskog odbora Demokratske stranke Pančevo održanim 10. juna 2017. godine, za predsednika GrO DS Pančevo izabran je dr Dušan Stojić i 19 članova/ica: Jovanović Zoran, Vujović Dušan, Srećković Goran, Lautaš Zoran, Bojković Suzana, Agatonović Stejić Snežana, Marković Miloš, Pandurov Dejan, Sknepnek Natalija, Popović Dragan, Krstić Dragoljub, Borojević Jovan, Tošić Dimitrije, Mileusnić Marijana, Mijić Miloš, Ilić Goran, Slavkovski Žarko, Stefanović Katarina i Mijalković Žaklina.” – saopštila je DS.

    Demokratska stranka sprovela je izbore za nove stranačke organe u Pančevu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]