• DS Pančevo pozvala gradonačelnika da što hitnije reši problem prevoza

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Demokratska stranka Pančevo pozvala je danas gradonačenika Pančeva Sašu Pavlova da u što hitnijem roku reši problem javnog prevoza na teritoriji grada Pančeva.

    – Prema našim saznanjima radnici koji su u „belom“ štrajku su danas pokušali da stupe u kontakt sa gradonačelnikom, ali bez uspeha. Umesto gradonačelnika radnicima se obratio direktor Bojan Bojanić. Direktor je obavestio radnike da preduzeće nema sredstava da isplati prethodno obećanu solidarnu pomoć svim zaposlenima, a ne samo jednoj grupi, kaže se u saopštenju DS-a koje je stiglo našoj redakciji.

    Demokratska stranka upućuje i pitanja gradonačelniku iz kog razloga je radnicima ATP-a obećana solidarna pomoć koja nije isplaćena? Da li je obećanjem solidarne pomoći pokušao da umiri radnike kako ne bi izašli na ulice grada Pančeva štiteći svoja radnička prava?

    – Pitamo gospodina Pavlova, ako sada nije u mogućnosti da obezbedi redovan javni prevoz na koji način će primorati konzorcijum kojem je poverio javni prevoz da to učini? Da li će ugovorenim kaznama za neodržavanje polazaka od 500 i 1000 dinara konzorcijum imati motiva da redovno prevozi građanke i građana Pančeva?

    Demokratska stranka je izrazila sumnju da će građanima i građankama Pančeva biti obezbeđen prevoz takav kao što je danas rukovodstvo obezbedilo prevoz zaposlenima u garaži ATP-a, jer kako iz DS-a tvrde – nije ga ni bilo. 

     

    Demokratska stranka Pančevo pozvala je danas gradonačenika Pančeva Sašu Pavlova da u što hitnijem roku reši problem javnog prevoza na teritoriji grada Pančeva. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]