DS Brose
Politika

GO DS: Zauvek zaboraviti predlog da nacista ima ulicu u Pančevu

Izvor: 
013info Pet, 02/04/2021 - 16:32

Gradski odbor Demokratske stranke Pančevo pozdravlja odluku da se sa današnje sednice Skupštine grada Pančeva povuče tačka dnevnog reda koja se odnosila na dodeljivanje ulice Maksu Broseu.

 

- Obrazloženje gradonačelnika Pančeva Aleksandra Stevanovića (SNS) da se povuče tačka dnevnog reda iz razloga neophodnosti preispitivanja odluke je krajnje neozbiljna, neodgovorna i licemerna, kaže se u saopštenju Gradskog odbora DS-a.

 

Demokrate dodaju i da je razmišljanje o dodeljivanju ulice Maksu Broseu, čoveku koji je u domenu svojih mogućnosti, ovlašćenja i položaja odgovoran za najveće zločine u istoriji čovečanstva je gaženje po svim nevinim žrtvama koje su izgubile svoje živote i o tome se odluka ne preispituje već se trajno zaboravlja i kao mogućnost.

 

Demokratska stranka Pančevo ovim povodom nedvosmisleno poručuje gradonačelniku Pančeva Aleksandru Stevanoviću (SNS) kao i odbornicima vladajuće većine predvođene Srpskom naprednom strankom u Pančevu:

 

- Poštovani gradonačelniče, poštovani odbornici, odluku o dodeli ulice Maksu Broseu ne treba preispitati, već zauvek zaboraviti na taj predlog, poručuje GO DS Pančeva.

 


MarketingNajnovije vesti