Politika

Gradski odbor Demokratske stranke Pančevo: SNS da prestane sa obmanama građanki i građana Pančeva

Izvor: 
013info Čet, 12/09/2019 - 14:53

Gradski odbor Demokratske stranke Pančevo je izdao saopštenje u kome najoštrije osuđuje izjavu funkcionera Srpske napredne stranke u Pančevu Miše Markovića i poziva kako njega tako i ostale funkcionere Srpske napredne stranke da prestanu sa obmanama građanki i građana Pančeva notornim lažima i neistinama. Naime, povodom asfaltiranja pružnih prelaza u Kozaračkoj i Skadarskoj ulici, Mišo Marković je izjavio da prethodna vlast nije ni znala gde se nalaze ove ulice.

- Podsećanja radi, obe ulice su asfaltirane za vreme vlasti Demokratske stranke, 2010. godine, a asfaltiranje četiri pružna prelaza predstavlja refleksiju stanja u nešem gradu kada su u pitanju ulaganja u infrastrukturu kao važnog osnova daljeg razvoja Pančeva, kaže se u saopštenju Gradskog odbora Demokratske stranke Pančevo.

U saopštenju se doda je da je za vreme dok je vlast vršila Demokratska stranka u naselju Mladost pored pomenutog asfaltiranja Skadarske i Kozaračke ulice, rekonstruisan je nadvožnjak na Novoseljanskom putu, uređene pešake staze u Pelisterskoj i Kajmakčalanskoj ulici, počela je izgradnja kanalizacione mreže na Kudeljarskom nasipu, izgrađena zdravstvena stanica Mladost, izgrađen vrtić „Petar Pan“, uređen parking ispred sportskog centra, uređen Železnički park, javna rasveta u naselju, ... 

- Funkcionerima Srpske napredne stranke savetujemo umesto što svakodnevno iznose neistine pred građanke i građane Pančeva da makar pokose travu i pokupe smeće oko objekata koji su izgrađeni i uređeni u vremenu kada je vlast vršila Demokratska stranka. Za punih sedam godina vlasti Srpska napredna stranka građanke i građane naselja Mladost tretira kao građane drugog reda, a njihovu sposobnost i brigu najbolje oslikava okosnica kampanje iz 2012. godine za uređenje Peskane jer projekat nije ni pokrenut a još manje završen, navodi se u saopštenju.
MarketingNajnovije vesti