• Gradski odbor Narodne stranke podržava inicijativu za poboljšanje reda vožnje na liniji broj 7, ali ima još jedan predlog

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gradski odbor Narodne stranke podržava inicijativu za poboljšanje reda vožnje na liniji broj 7.

    Linija broj sedam od Jabuke do Rafinerije se za vrlo kratko vreme pokazala kao izuzetno funkcionalna i svrsishodna i koristi je veliki broj putnika i u smeru prema Jabuci, kao i prema Strelištu i Rafineriji.

    – Sedmica je značajna i zato što povezuje ceverni i južni  deo grada odnosno Severnu i Južnu industrijsku zonu i olakšava radnicima odlazak na posao. Podsećamo da fabrike rade u sve tri smene kako radnim danima, tako i vikendom, kaže se u saopštenju NS.

    Oni daju i svoj predlog u cilju poboljšanja.

    – U razgovoru sa putnicima  koji koriste javni prevoz, a žive na Strelištu, Jabuci, Vojlovici.. ili rade u Severnoj odnosno Južnoj zoni došli smo do zaključka da bi bilo najsvrsishodnije da  linija broj 7 saobraća: 1.Od 05.00 pa do 22.30 na pola sata radnim danom.
    2. Od 05.00 do 22.00 na sat vremena subotom i nedeljom (plus polazak u 22.30). Takođe, predlažemo da u jutarnjem i popodnevnom špicu polasci na liniji broj 2 Dolovo-Kotež budu na pola sata,  time bi se i taj pravac poboljšao i Dolovci dobili dodatne polaske, koje bi koristili i ostali putnici prema Starom Tamišu, navode iz NS.

    Oni dodaju da tom izmenom trojka ne bi imala više svrhu i prestala bi potreba za njenim funkcionisanjem.

     

    Gradski odbor Narodne stranke podržava inicijativu za poboljšanje reda vožnje na liniji broj 7.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    PANČEVO: GRUPA prikuplja potpise 7. i 8. maja

    Lista "GRUPA PANČEVO - VAŠE KOMŠIJE" prikupljaće potpise podrške za učešće na predstojećim lokalnim izborima u prostorijama te organizacije na uglu ulica Cara Lazara i Vojvode Radomira […]