Novi autobusi u Pančevu Foto: G. J.
Politika

Gradski odbor Narodne stranke podržava inicijativu za poboljšanje reda vožnje na liniji broj 7, ali ima još jedan predlog

Izvor: 
013info Uto, 14/06/2022 - 12:19Gradski odbor Narodne stranke podržava inicijativu za poboljšanje reda vožnje na liniji broj 7.

Linija broj sedam od Jabuke do Rafinerije se za vrlo kratko vreme pokazala kao izuzetno funkcionalna i svrsishodna i koristi je veliki broj putnika i u smeru prema Jabuci, kao i prema Strelištu i Rafineriji.

- Sedmica je značajna i zato što povezuje ceverni i južni  deo grada odnosno Severnu i Južnu industrijsku zonu i olakšava radnicima odlazak na posao. Podsećamo da fabrike rade u sve tri smene kako radnim danima, tako i vikendom, kaže se u saopštenju NS.

Oni daju i svoj predlog u cilju poboljšanja.

- U razgovoru sa putnicima  koji koriste javni prevoz, a žive na Strelištu, Jabuci, Vojlovici.. ili rade u Severnoj odnosno Južnoj zoni došli smo do zaključka da bi bilo najsvrsishodnije da  linija broj 7 saobraća: 1.Od 05.00 pa do 22.30 na pola sata radnim danom. 2. Od 05.00 do 22.00 na sat vremena subotom i nedeljom (plus polazak u 22.30). Takođe, predlažemo da u jutarnjem i popodnevnom špicu polasci na liniji broj 2 Dolovo-Kotež budu na pola sata,  time bi se i taj pravac poboljšao i Dolovci dobili dodatne polaske, koje bi koristili i ostali putnici prema Starom Tamišu, navode iz NS.

Oni dodaju da tom izmenom trojka ne bi imala više svrhu i prestala bi potreba za njenim funkcionisanjem.

 
MarketingNajnovije vesti