Politika

Ivan Milanović, Narodna stranka Pančevo: Pozivamo političke partije, grupe građana i pojednice na protest protiv torture gradske vlasti i Pantransporta

Izvor: 
013info Čet, 21/07/2022 - 11:40Omladina Narodne stranke Pančevo poziva sve političke partije, grupe građana, udruženja kao i sve slobodnoumne pojedince iz Pančeva da zajedno mirnim okupljanjem u petak (sutra) u 20 časova ispred Pantransporta ukažu na dva velika problema koji su, kako navodi, posledica nestručnih odluka pojedinaca a koji će negativno uticati na sve sugrađane.

Pod jedan, ponovno poskupljenje autobuskih karata koje predstavlja krajnji oblik bahatosti. Pod dva, izmeštanje autobuske stanice iz centra grada, s ciljem da se verovatno privatnoj firmi da vlasništvo nad novom autobuskom stanicom, a da se na mestu sadašnje stanice po svemu sudeći izgradi nova privatna zgrada, naveo je predsednik omladine Gradskog odbora Narodne stranke Pančevo Ivan Milanović.

Omladina Gradskog odbora Narodne stranke Pančevo je u ponedeljak 18. jula predala gradonačelniku Pančeva Aleksandru Stevanoviću potpise protiv poskupljenja prevoza i s tim u vezi očekujemo da će gradska vlast i Pantransport odustati od novog nameta građanima Pančeva, izjavio je Milanović.
 MarketingNajnovije vesti