SEDNICA SKUPŠTINE

Kadrovanje po meri SNS-a

Pančevo, Pon, 14/09/2015 - 16:51
Odbornička grupa Socijalističke partije Srbije prestala da postoji

Na današnjoj sednici Skupštine postavljeni su većnici i direktori javno-komunalnih preduzeća na mesta koja su ostala upražnjena nakon što je Demokratska stranka napustila koaliciju sa Srpskom naprednom strankom.

Sednica je protekla bez mnogo rasprave, a pored naprednjačke većine prisustvovali su joj i odbornici malobrojne pančevačke opozicije. Na današnjem zasedanju konstatovano je da je odbornička grupa Socijalističke partije Srbije prestala da postoji.

 

Milica Todorović i Tigran Kiš
imgl4374.jpg

Milica Todorović i Tigran Kiš

 

Pančevački parlamentarci su se uglavnom bavili kadrovskim pitanjima, pa je tako umesto Filipa Mitrovića za predsednika Skupštine imenovan Tigran Kiš, koji je do sada obavljao funkciju zamenika. Milica Todorović koja je nedavno iz DS-a prešla u SNS postala je zamenica predsednika Skupštine.

Odbornici su dužnosti razrešili Jasminu Večanski, a na čelo resora za kulturu i informisanje postavili glumca Milenka Pavlova. Umesto dr Milana Trifunovića o zdravstvu će brinuti dr Mirela Petrović, a o omladini umesto Nikole Damjanovića, Marko Radaković.

 

Marko Radaković
radakovic1.jpg

 

 

Nenad Stanojević, direktor JP „Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva” smenjen je sa te funckije, a postavljena je Maja Vitman iz istog preduzeća. Saša Radulović ponovo je postao direktor JKP „Vodovod i kanalizacija”. Iz statusa vršioca dužnosti JKP „Grejanje" u status direktorke prebačena je Sandra Božić.

Direktor Doma omladine, Nenad Maletin, podneo je ostavku pa je na njegovo mesto došla Marija Jević, doskorašnja direktorka Doma Kulture u Kačarevu.

 

Marija Jević
marija_jevic.jpg

Marija Jević

 

N. K.

 

 

 

 


MarketingNajnovije vesti