Koalicija Moramo i Pančevo u pokretu Foto: logo Koalicija Moramo i Pančevo u pokretu
Politika

Koalicija Moramo i Pančevo u pokretu: Za život bez pritisaka vlasti

Izvor: 
013info Sre, 19/01/2022 - 19:18


Promena ustava kakva je “izglasana” na referendumu sama po sebi ne znači mnogo jer Srbija već 10 godina ima vlast koja ga svakodnevno krši, a svakom građaninu je poznato da ustav i zakoni za naprednjačku vlast ne važe, saopštila je danas Koalicija Moramo i Pančevo u pokretu.

U saopštenju navode da ono što ne sme proći nezapaženo je da je glasanje za izmene ustava bilo prvo glasanje bez, kako kažu, mafijaškog pritiska na birače od strane aktivista SNS.

“Blago oslobađanje društva je donelo neočekivane rezultate po pitanju izlaznosti i rezultata glasanja. Potpuno je jasno da neizlaskom na referendum, kao i glasanjem protiv, građani su se u stvari izjašnjavali protiv vlasti Aleksandra Vučića. Sigurni smo da su toga svesni svi u SNS”, ističu u saopštenju i dodaju:

“Zato će svaki pritisak na birače na predstojećim izborima biti ravan državnom udaru jer bi predstavljao  nasilno prekrajanje volje građana. Takvo ponašanje vlasti koje smo viđali na svim izborima koje su organizovali, izaziva dalekosežne posledice po državu i društvo”.

SNS je, ističu, pokazala da je spremna na sve kako bi osvojila i zadržala vlast.

“Zato pozivamo sve časne pristalice vlasti da se ne uključuju u bilo kakvu prlljavu kampanju protiv svojih sugrađana. Takođe pozivamo sve građane da nam se pridruže u borbi za pristojan život u Srbiji”, zaključuje se u saopštenju.

 
MarketingNajnovije vesti