Politika

LSV: Nastavljamo dosledno i tačka

Pančevo, Sre, 27/04/2016 - 21:57
Aleksandar Stojković


PANČEVO - Liga socijaldemokrata Vojvodine je na lokalnim izborima osvojila 4.654 glasova i šest odborničkih mesta u Skupštini Pančeva. Jedan od kandidata LSV-a za odbornike i odbornik u prošlom sazivu Skupštine Grada, Vladan Keljević, ocenio je izborni rezultat ove stranke:

„Liga socijaldemokrata Vojvodine zahvaljuje se svim Pančevcima i Pančevkama koji su u nedelju izašli na birališta i iskoristili svoje biračko pravo, a posebno zahvalnost dugujemo onima koji su svoje poverenje u glasovima dali našoj izbornoj listi i time prepoznali doslednost u našem viđenju i sprovodjenju lokalne politike. Ako možemo da se osvrnemo na sam izborni dan i ono što nas je malo začudilo jeste manja izlaznost nego pre četiri godine kada je grad u pitanju i to u okolnostima kad je sve više siromašnih, kada sa svih strana čujete velike jauke na račun vlasti i sprovođenja politike, a onda kad dođe izborni dan, jedini dan kada možete nešto da promenite, onda birači ostanu kod kuće. Sa druge strane, našim izbornim rezultatom na lokalom nivou moramo biti zadovoljni, jer smo jedni od retkih koji su dobili veće poverenje građana u odnosu na prethodne izbore. Naša lista pod rednim brojem 2 osvojila 4.654 glasova izašlih birača, odnosno 7.74% i time 6 odbornika. Zahvaljujemo se svim saradnicima, kolegama i prijateljima na bezrezervnoj pomoći i saradnji. Čuli smo razne glasine od pojedinih stranaka kako je LSV već „spakovana“ u postizbornoj koalicija sa SNS i čini se da im je to i bila jedina kampanja koju su vodili, a onda su rezultatom pokazali da su jedni zavrsili sa manjim brojem glasova nego potpisa za kandidovanje izborne liste, dok su drugi „glavom iznad vode“, odnosno tik iznad cenzusa završili", rekao je Keljević.

 „Ono što građani od nas mogu da očekuju u narednom mandatu je još veća borba da se njihov glas čuje u gradskoj Skupštini, da nastavljamo snažnu opozicionu borbu, za sve ono što građane tišti bilo da su to mali ili veliki problemi pod znacima navoda. Jedino kako vidimo lokalnu politiku je život nas Pančevaca i to je jedino za šta ćemo se boriti. Nastavljamo dosledno i tačka", istakao je Keljević.
MarketingNajnovije vesti