Politika

LSV: Ostali smo dosledni, principijelni – nastavićemo borbu

Pančevo, Pon, 02/01/2017 - 15:33
Vladimir Đoković


“LSV nikada neće prestati da radi ono za šta su nas građani birali - a to je zastupamo njihove interese. Koliko god možemo borićemo se i pričati. Sada smo, posle poslednjih preletanja, i zvanično najbrojnija opoziciona odbornička grupa u Skupštini grada. To je istovremeno i pokazatelj naše principijelnosti i doslednosti. Nismo se menjali ni u prošlom ni u ovom mandatu “ – istakao je rezimirajući 2016. godinu šef odborničke grupe LSV a u Skupštini Pančeva Vladan Keljević.

U društvu odbornika Lige Keljević je na konferenciji za novinare u Skupštini grada istakao i da se u 2016. godini vlast u Pančevu nije menja, ali ni da problem nisu rešavani. Kao primer naveo je Apoteku koje nema ni u budžetu za 2017. godini pa će zaposleni zavisiti od milostinje gradske vlasti. Kao primer nerešavanja problema naveo je i stvaranje uslova za izmeštanje pruge sa Stare Mise, a kao primer arogancije prema građanima reagovanje na nezadovoljstvo među Dolovcima uvođenjem novog sistema naplate odnošenja smeća.

“Pančevo dobija nagrade za rad Skupštine grada kao primer dobre prakse, ali i danas smo imali primere loše prakse u radu skupštine kada se odbornicima opozicije onemogući spremanje za sednicu jer preko noći dupliraju dnevni red. A tu su i dvostruki aršini prema vlasti i opoziciji u poštovanju poslovnika skupštine grada. Zbog preletača i podmetanja koja to prate Liga neće prestati da traži da i etički kodeks bude deo poslovnika Skupštine grada” – zaključio je Keljević.
MarketingNajnovije vesti