• Marinika Tepić na čelu Odbora za evrointegracije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    BEOGRAD, 1. jul – Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić izabrana je danas za predsednicu Odbora za evropske integracije Skupštine Srbije. Za zamenicu predsednika Odbora izabrana je Elvira Kovač iz Saveza vojvođanskih Mađara.

    Tepić je nakon izbora i preuzimanja predsedavanja tim skupštiskim telom zahvalila na podršci koju je dobila i poručila da veruje da će dve žene na čelu odbora, među njima i ona kao predsednica koja dolazi iz opozicione stranke, biti dodatni kvalitet.

    „Sigurna sam da će radna agenda biti zahtevna, naročito u okolnostima u kojima se Srbija zatekla i u okolnostima novog parlamentarnog sastava gde posle dužeg vremena imamo evroskeptike. To je povod za dodatni rad i argumente i za mene je to pravi izazov da utemeljimo namere i ciljeve“, rekla je Tepić.

    Opširnije na sledećem linku.

    Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić izabrana je u petak, 1. jula za predsednicu Odbora za evropske integracije Skupštine Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]