• MEDIJI NAJAVLJUJU: Aleksandar Stevanović biće gradonačelnik Pančeva?

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Direktor JKP „Higijena“ Aleksandar Stevanović glavni je kandidat za gradonačelnika Pančeva, objavili su lokalni mediji bliski vlastima (ePančevo i RTV Pančevo). Po njihovim nezvaničnim saznanjima, Dragana Kuprešanin će biti zamenica, a Tigran Kiš ostaje na mestu predsednika Skupštine.

    Što se Gradskog veća tiće u njemu bi trebalo da ostanu Milenko Čučković, Katarina Banjai i Tatjana Božić. Na mesto većnika za zdravstvo doći će dr Goran Simonović, što će biti osveženje s obzirom da prethodna većnica nije prisustvovala sednicama Gradskog veća, resor poljoprivrede preuzeće Vanja Čolić, dok se za mesto člana Gradskog veća zaduženog za kulturu najavljuje Marija Jević, bivša direktorka Doma omladine Pančevo. Dosadašnji zamenik gradonačelnika Predrag Živković biće zadužen za komunalna preduzeća, a Maja Vitman će ostati gradska menadžerka.

     

    Direktor JKP „Higijena“ Aleksandar Stevanović glavni je kandidat za gradonačelnika Pančeva, objavili su lokalni mediji bliski vlastima. Po njihovoj nezvaničnim saznanjima, Dragana Kuprešanin će biti zamenica, a Tigran Kiš ostaje na mestu predsednika Skupštine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]