Narodna stranka
Politika

NARODNA STRANKA PANČEVO: Dezinfikujte vrtiće i škole posle izbora

Izvor: 
013info Čet, 18/06/2020 - 22:07

Gradski odbor Narodne stranke Pančevo poziva nadležne da do subote 20.06. javno objave plan po kom će se škole i posebno vrtići Pančevu dezinfikovati nakon izbora u nedelju.

- Poznato je da će u više vrtića biti organizovana biračka mesta u nedelju kroz koja će tog dana proći više stotina ljudi. Pošto su zakazani izbori na svim nivoima članovi biračkih odbora će objekte napustiti kasno u noć, a roditelji će dovoditi decu u te iste vrtiće samo nekoliko sati nakon toga, kaže se u saopštenju Narodne stranke i dodaje

- S obzirom na pogoršavanje epidemiološke situacije u proteklih nekoliko dana smatramo da je ovo izuzetno opasno pogotovo što se istog vikenda održava i Karneval koji će posetiti hiljade ljudi koji dolaze iz drugih mesta. Stoga apelujemo na nadležne da pre otvaranja vrtića u ponedeljak ujutru dezinfikuju sve objekte koji su bili biračka mesta i da javno objave da će to uraditi kako ne bismo postali novo žarište koronavirusa. 

Narodna stranka nema nikakvo poverenje da će se nnjihov apel i uslišiti te apeluje na sve Pančevce da 21.06. ostanu u svojim domovima ili provedu dan u prirodi jer "osim što za ove izbore ne postoje elementarni demokratski preduslovi izlazaskom na birališta može se potencijalno ugroziti sopstveno zdravlje i zdravlje naše dece".

 
MarketingNajnovije vesti