• Narodna stranka Pančevo: Nakon apela i upozoravanja, konačno radovi u Vlasinskoj ulici

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    MO Narodne stranke u naselju Mladost, obaveštava građane da je nakon apela i zahtevanja, gradska vlast ipak odlučila da, bar delimično, uredi Vlasinsku ulicu na Kudeljarskom nasipu, navodi se u saopštenju.
     
    MO ove stranke upozorava odgovorne da postoji još veliki broj ulica u naselju Mladost, koje su neuslovne, zbog kojih građani imaju velikih problema.
     
    Nadamo se da ovo nije samo jedan predizborni  trik, posle kojeg će građani još više ispaštati, zato apelujemo da se radovi nastave i u ostalim ulicama i da vlast počne da brine za građane, a ne samo za sopstveni rejting, dodaje se u saopštenju.

    MO Narodne stranke u naselju Mladost, obaveštava građane da je nakon apela i zahtevanja, gradska vlast ipak odlučila da, bar delimično, uredi Vlasinsku ulicu na Kudeljarskom nasipu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]