• Narodna stranka Pančevo pozvala Gradski štab za vanredne situacije da izađe iz sopstvene senke

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Narodna stranka Pančevo je izdala saopštenje u kom je pozvala Gradski štab za vanredne situacije da izađe iz sopstvene senke i pokaže da ne pretstavlja samo mrtvo slovo na papiru.

    – Ugledajte se na hrvatski grad Pulu koji je pomogao svojim pijačarima postavljanjem mobilnih tezgi. U našem gradu Turistička organizacija Pančeva raspolaže mobilnim drvenim tezgama. Rasporedite ih po celom parku, napravite odgovarajuće rastojanje između tezgi i propišite da na svakoj tezgi može stajati jedan prodavac. Tako će se ispoštovati sve propisane mere, a ljudima koji su ranije prodavali na pijaci biće omogućeno da i dalje prodaju svoje proizvode, kaže se u saopštenju.

    Narodna strnka dodaje da bi ovim kontruktivnim predlogom suluda odluka o zatvaranju pijaca ovim bila bi ublažena.

    – Pančevo ima kapaciteta da podrži svoje poljoprivrednike i male prodavce. Probudite se članovi štaba, rečeno je u saopštenju Narodne stranke Pančevo.

    Narodna stranka Pančevo poziva Gradski štab za vanredne situacije da izađe iz sopstvene senke i pokaže da ne pretstavlja samo mrtvo slovo na papiru.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]