Politika

PANČEVO: DSS poziva da se glasa za “Kotež protiv diktature”

Pančevo, Ned, 28/05/2017 - 19:18
Vladimir Đoković


Gradski odbor Demokratske stranke Srbije poziva građane mesne zajednice „Kotež“ da na predstojećim izborima za članove Skupštine mesne zajednice, u nedelju 4. juna, daju svoj glas kandidatima grupe građana „Kotež protiv diktature“.

- Potrebno je uspostaviti narušene principe demokratije i vlast koja će biti u službi građana, a ne političkih interesa. Smatramo da odbornici u mesnoj zajednici treba da budu zainteresovani i aktivno učestvuju u rešavanju problema u svojoj sredini, da budu otvoreni za svakodnevnu komunikaciju i predstavljaju javni servis za sve građane, bez obzira na političku pripadnost, navodi se u saopštenju gradskog odbora DSS.

Demokratska stranka Srbije poručuje i da se “javni prostori, kao nešto što je zajedničko, ne mogu biti dati na raspolaganje samo jednoj političoj organizaciji".

- Isto tako, potrebno je više uključivati zainteresovane građane da iznose svoje probleme predstavnicima prvog nivoa vlasti, sa kojima će zajedno da rade na njihovom rešavanju, kao i na poboljšanju životnih uslova, saopštava DSS.
MarketingNajnovije vesti