• PANČEVO: Kako smo glasali na parlamentarnim izborima?

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Prema nezvaničnim kompletnim rezultatima koje smo prikupili, SNS koalicija na teritoriji Grada Pančeva na parlamentarnim izborima uzela je 41,3 posto glasova izašlih na izbore birača. To je 27,6 hiljada glasova. Sledi koalicija Ujedinjenih sa 11,2 hiljade glasova, odnosno 16,8 posto, pa SPS koalicija sa 7,2 hiljade glasova što je 10,8 posto.

    Koalicija Moramo uzela je 3,4 hiljade glasova Pančevaca, što je 5,1 posto, Koalicija NADA je na 3 hiljade glasova odnosno 4,5 posto glasova, pa Zavetnici sa 2,7 hiljada glasova što je 4 posto, Suverenisti sa 1,8 hiljada glasova što je 2,6 posto i Dveri – Poks sa 2,5 hiljada glasova što je 3,7 posto.

    SRS je ostvario 1,9 posto glasova izašlih, Ajmo ljudi – 1,5 posto, Otete bebe – jedan posto, Zajedno za Vojvodinu – 0,94 posto, i Savez vojvođanskih Mađara – 0,7 posto.

    Inače, što se Grada Pančeva tiče, glasalo je 66,8 hiljada birača, od 106,9 hiljada upisanih što je 62,5 posto.

    Nevažećih bilo je 3,7 posto, što je 2,4 hiljada glasova.

     

     

     

    Prema nezvaničnim kompletnim rezultatima koje smo prikupili (dakle moguća je greška), SNS koalicija na teritoriji Grada Pančeva na parlamentarnim izborima uzela je 41,3 posto glasova izašlih na izbore birača. To je 27,6 hiljada glasova. Sledi koalicija Ujedinjenih sa 11,2 hiljade glasova, odnosno 16,8 posto, pa SPS koalicija sa 7,2 hiljade glasova što je 10,8 posto.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]