Politika

PANČEVO: LSV nastavlja sa radom

Pančevo, Uto, 30/05/2017 - 07:05
Vladimir Đoković


Posle sastanka članova pančevačke organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine sa generalnim sekretarom Bojanom Kostrešom objavljeno je da će LSV nastaviti sa delovanjem u Pančevu.

“LSV će nastaviti snažno zalaganje za principe građanskog društva, autonomiju Vojvodine i bolju poziciju grada Pančeva u sistemu lokalne samouprave Republike Srbije. Želimo da Pančevo ponovo bude industrijski centar koji će privlačiti investitore i na taj način omogućavati bolji život građankama i građanima.U fokusu našeg delovanja biće i poljoprivredna zemlja koja mora ostati u rukama vojvođanskih paora.” – saopštio je gradski LSV.

Oni su uputili javni poziv sugrađanima pomognu u kreiranju javnih politika koje za cilj imaju bolji život u Pančevu i okolnim selima.

Rascep u pančevačkom LSV -  koji se dogodio u vezi sa predsedničkim izborima doveo je do višemesečne paralize rada gradskog odbora. Čak 5 od 6 odbornika LSV u gradskoj skupštini istupilo je iz Lige pošto su na predsedničkim izborima dali Saši Jankoviću a ne Nenadu Čanku.

U LSV-u ostala je samo odbornica Sonja Radivojev iz Dolova.
MarketingNajnovije vesti