Svi kandidati koji se bore za mesto u skupštini mesne zajednice Kotež

PANČEVO: Za koga se može glasati u nedelju na Kotežu?

Pančevo, Sre, 31/05/2017 - 08:19
Vladimir Đoković


Više od 10.000 stanovnika naselja Kotež biće u prilici da u nedelju, 4. juna, bira vlast u svojoj mesnoj zajednici. Praktično svi koji glasaju u Gerontološkom centru, školi “Stevica Jovanović”, školi “Paja Marganović”, mesnoj zajednici “Kotež” i Domu omladine – u prilici su da ponovo izađu na izbore 4. juna.

U Gerontološkom centru na izbor je između SNS-ovaca Vase Jacova, Marije i Miroslava Boškovića, Mirjane Barić, odnosno kandidata liste “Kotež protiv diktature” Duška Bojkovića, Anke Stamatović i Marine Petrović.

Na istom mestu, u Gerontološkom, biće otvoreno još jedno biračko mesto. I tu se ogledaju kandidati SNS-a Vesna Furundžić , Nemanja Kanjevac , Stanka Radnović, i kandidati “Koteža protiv diktature” Dragan Balaban, Jasna Milićev i Nenad Aleksić, a na kandidat je i Marko Petreski iz SPS-a.

Građani Koteža koji glasaju u školi “Stevica Jovanović” biraće između SNS-ovaca  Slobodana Bitevića, Jovane Naumović, SPS-ovca Miloša Tucakova i kandidata “Koteža protiv diktature” Nikole Marovića.

Dok će u školi „Paja Marganović“ izbor biti između SNS-ovaca Branislav Raketić, Marjana Banjaia, Zoran Milović , SPS-ovaca Mire Radojčić, Marka Bašića, Zorica Bekuzarov Brnjevarac  i kandidata “Kotež protiv diktature” Roberta Milosavljevića i Nemanje Mihajlović.

U MZ Kotež izbor u nedelju 4. juna je između SNS-ovaca Milane Stanković, Suzane Popović,

Dragane Đorđević Antonijević, Aleksandre Tomić iz SPS i Vere Plamenac odnosno Vesna Branković sa liste “Kotež protiv diktature”.

U  Domu omladine izbor je između Dragane  Radaković (SNS), Verice Katić (SPS) i

Katarine Martinović (Kotež protiv diktature).

Posle predsedničkih izbora održanih u aprilu – junski izbori na Kotežu prvi su izbori u našem gradu. 
MarketingNajnovije vesti