• PANČEVO: Zasedala Izborna komisija – nastavljaju se „izborne radnje“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Izborna komisija grada Pančeva, na danas održanoj sednici donela je Rešenje o nastavku sprovođenja izbornih radnji u postupku izbora za odbornike Skupštine grada Pančeva koji su raspisani 4. marta.

    U rešenju se navodi da će se lokalni izbori u Pančevu održati 21. juna, te da se nastavlja sa sprovođenje izbornih radnji u postupku izbora za odbornike Skupštine grada Pančeva koji su raspisani 4. marta 2020. godine. Takođe, nastavljaju da teku svi rokovi za vršenje izbornih radnji u postupku sprovođenja izbora za odbornike, utvrđeni Zakonom o lokalnim izborima i drugim propisima koji se primenjuju na izbore odbornika u Skupštini grada Pančeva​, a komisija će posebnim aktom definisati istek rokova u skladu sa novim datumom održavanja izbora.

    Izborna komisija grada Pančeva je, 16. marta 2020. godine, donela Rešenje o prekidu svih izbornih radnji u sprovođenju izbora za odbornike Skupštine grada Pančeva, raspisanih za 26. april 2020. godine.

     

     

    Izborna komisija grada Pančeva, na danas održanoj sednici donela je rešenje o nastavku sprovođenja izbornih radnji u postupku izbora za odbornike Skupštine grada Pančeva koji su raspisani 4. marta 2020. godine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]