Biljana Stojković
Politika

Počinje prikupljanje potpisa za predsedničku kandidaturu dr Biljane Stojković. U Pančevu se potpisi prikupljaju u utorak i sredu

Izvor: 
013info Pon, 07/03/2022 - 11:12Prikupljanje potpisa podrške za predsedničku kadnidaturu prof. dr Biljane Stojković počinje danas, 7. marta, na više od 60 lokacija širom Srbije i trajaće do 10. marta. U Pančevu će se potpisi prikupljati u utorak, 8. i sredu 9. marta u Štrosmajerovoj 4. od 17 do 20 sati.

- MORAMO, da omogućimo život dostojan čoveka! Svaki vaš potpis vredi jedno drvo. Svaki vaš potpis vredi jednu sačuvanu kuću.  Svaki vaš potpis vredi jedan dan proveden na suncu.  Svaki vaš potpis vredi jedan radni dan poštovanog radnika.  Svaki vaš potpis je za zemlju, vazduh, vodu i slobodu, saopšteno je iz koalicije "Moramo".

Profesorka Biljana Stojković je predsednička kandidatkinja koalicije MORAMO i Skupštine slobodne Srbije. Kao predsednica vodiće Srbiju u Evropsku uniju najkraćim putem i uspostaviće veliki dogovor sa Zapadom. Zalagaće se za „ustavni patriotizam“, solidarnost, prava radnika, ljudska i manjinska prava, poštovanje i uvažavanje svih razlika, kvalitetno i svima dostupno obrazovanje i zdravstvo i zaštitu životne sredine.

Prof. dr Biljana Stojković je profesorka na Biološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, naučnica i eminentna stručnjakinja u svojoj oblasti. Dugogodišnja je aktivistkinja, prva je podigla glas protiv nepravde koja je naneta uzbunjivaču iz Krušika Aleksandru Obradoviću, uvek je bila tu da pruži podršku svim građanima i građankama čija su prava ugrožena i iskrena je borkinja za očuvanje životne sredine.

 

 
MarketingNajnovije vesti