• SANDRA BOŽIĆ: Očekivala sam da će se Tepić izviniti

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Povodom incidenta na konferenciji za medije danas u Pančevuk tokom koje je na Mariniku Tepić bačena kokoška, oglasila se i zamenica šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke narodna poslanica iz Pančeva Sandra Božić koja je izjavila da je očekivala da će potpredsednica Stranke slobode i pravde doći da se izvini.

    “Očekivala sam da će se Tepić izviniti za sve neosnovane i šizofrene propagandne izjave koje je širila o predsedniku Vučiću, njegovom bratu Andreju, sinu Danilu, pa čak i Vukanu, kao i da će se izviniti za svaki pokušaj državnog udara koji je planirala sa svojim gazdom za kojeg radi”, rekla je Božić.

    Ona je potom objasnila da Tepić radi u Dajrket mediji Dragana Ðilasa i da očigledno za platu izvršava njegove naloge.

    Božić je u Skupštini Srbije pitala i na koji način je Tepić zaradila za stan od preko 100 metara kvadratnih koji je, kaže, kupila u centru Novog Sada, a osvrnula se i na to kako su Tepićku građani dočekali u Beloj crkvi ranije, ali i danas u Pančevu.

    “Govorili su joj tajkunko, lopužo…a usput sve drugo što su rekli ne mogu o tome u ovom domu”, rekla je Božić.

    Poslanica SNS je dodala da je Tepić, ako joj je, kako kaže, imalo obraza ostalo, trebalo danas u Pančevo da dođe da se izvini predsedniku Republike, Vladi Srbije, kao i ministarki Dariji Kisić Tepavčcević, koja je članica Kriznog štaba.

    Naime, Božić je podsetila da se predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas žalio Evropskoj uniji da Srbija ne može da obezbedi vakcine zbog politike koju vodi Vučić, a onda je stao u red za vakcinaciju.

    Dodala je i da Srbija svakako treba da zaštiti zdravlje svih građana.

     

    Povodom incidenta na konferenciji za medije danas u Pančevuk tokom koje je na Mariniku Tepić bačena kokoška, oglasila se i zamenica šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke narodna poslanica iz Pančeva Sandra Božić koja je izjavila da je očekivala da će potpredsednica Stranke slobode i pravde doći da se izvini.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]