Politika

SANDRA BOŽIĆ: Očekivala sam da će se Tepić izviniti

Izvor: 
Tanjug Uto, 09/02/2021 - 20:55

Povodom incidenta na konferenciji za medije danas u Pančevuk tokom koje je na Mariniku Tepić bačena kokoška, oglasila se i zamenica šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke narodna poslanica iz Pančeva Sandra Božić koja je izjavila da je očekivala da će potpredsednica Stranke slobode i pravde doći da se izvini.

“Očekivala sam da će se Tepić izviniti za sve neosnovane i šizofrene propagandne izjave koje je širila o predsedniku Vučiću, njegovom bratu Andreju, sinu Danilu, pa čak i Vukanu, kao i da će se izviniti za svaki pokušaj državnog udara koji je planirala sa svojim gazdom za kojeg radi”, rekla je Božić.

Ona je potom objasnila da Tepić radi u Dajrket mediji Dragana Ðilasa i da očigledno za platu izvršava njegove naloge.

Božić je u Skupštini Srbije pitala i na koji način je Tepić zaradila za stan od preko 100 metara kvadratnih koji je, kaže, kupila u centru Novog Sada, a osvrnula se i na to kako su Tepićku građani dočekali u Beloj crkvi ranije, ali i danas u Pančevu.

“Govorili su joj tajkunko, lopužo…a usput sve drugo što su rekli ne mogu o tome u ovom domu”, rekla je Božić.

Poslanica SNS je dodala da je Tepić, ako joj je, kako kaže, imalo obraza ostalo, trebalo danas u Pančevo da dođe da se izvini predsedniku Republike, Vladi Srbije, kao i ministarki Dariji Kisić Tepavčcević, koja je članica Kriznog štaba.

Naime, Božić je podsetila da se predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas žalio Evropskoj uniji da Srbija ne može da obezbedi vakcine zbog politike koju vodi Vučić, a onda je stao u red za vakcinaciju.

Dodala je i da Srbija svakako treba da zaštiti zdravlje svih građana.

 
MarketingNajnovije vesti