SNS Pančevo
Željko Sušec očekuje da će biti pronađeni oni koji zbog sprovođenja zakona preti Saši Pavlovu

SNS: Pokušaj pretnje gradonačelniku da osude i druge stranke i građani

Pančevo, Uto, 23/08/2016 - 11:56
Vladimir Đoković


PANČEVO, 23. avgust – Narodni poslanik i predsednik Gradskog odbora SNS-a, danas, kao i predsednik odborničke grupe u Skupštini Grada Pančeva, Željko Sušec, osudio je autore pretećeg pisma koje je stiglo gradonačelniku Saši Pavlovu.

Kako je Sušec naglasio, gradonačelnik u ime svih građana Pančeva, ali i kao deo sistema vlasti u Republici Srbiji, samo sprovodi zakone i propise kako bi se prekinulo sa uzurpacijom državnih njiva. One koji prete Sušec je nazvao hajducima koji 15 godina upadaju na državne njive i nikome ništa ne plaćaju. Glavama i lobanjama Sušec je imenovao one koji su u pretećem pismu naveli ne samo gradonačelnika Pavlova nego i članove njegove porodice.

„Sada kad se ušlo u zakonski obračun sa hajducima koji 10 do 15 godina unazad sa državnom zemljom rade šta hoće, pojedinci na bahat način pokušavaju da zastraše. Siguran sam da će policija i državni organi stati na put ovakvim pojavama. A mi ćemo da nastavimo da sprovodimo zakone i da se obračunavamo sa uzurpatorima koji su na nivou Srbije naneli štetu veću od 100 miliona evra” – istakao je Sušec.

Iako kadar SNS, čiju podršku bezrezervno ima, Saša Pavlov je gradonačelnik svih građana Pančeva, pa je Sušec pozvao i građane i sve druge političke stranke da osude ovakve pretnje. Kako je Sušec objasnio, ni posle pretnji Saša Pavlov nema obezbeđenje.

„Verujemo u istražne organe i pravni sistem. Država će svakoga zaštiti. Naravno, i gradonačelnika Pavlova. I on sam ne želi da ima obezbeđenje. Zna da radi čestito u interesu države i naroda. Živi u svom gradu i veruje građanima. “ – dodao je Sušec.

Na više interesovanja da navede ko najviše na teritoriji Pančeva i Južnog Banata uzurpira državne njive, Sušec je odgovorio da su to svima poznata lica i da ih ima više. Uporedio ih je sa Miletom Jerkovićem koji je, kako je Sušec objasnio, za poljoprivredu u sredinama gde je delovao imao efekat atomske bombe.
MarketingNajnovije vesti