• SPS: Prava je avantura kretati se Pančevom kada padne kiša

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Izgradnja i održavanje komunalne infrastrukture osnovni je zadatak svake lokalne samouprave, a sve u cilju unapređenja uslova života građana, saopšteno je iz GO SPS Pančevo.

    – Od funkcionalne i estetske infrastrukture u velikoj meri zavisi i opšti utisak o građanima koji na tom području žive, rade i stvaraju.

    U saopštenju se dodaje da je nedopustivo je loše stanje gradskih saobraćajnica, posebno trotoara koji su do te mere zapušteni i dotrajali, kako u centru, tako i na periferiji.

    – Ilustracije radi, skrećemo pažnju na stanje trotoara i kolovoza na Jabučkom putu, kao žile kucavice koje spaja sever opštine sa centrom grada. Slična je situacija i sa ulicom Svetog Save, kao i na Kotežu, Strelištu, Tesli… Za rekonstrukciju trotoara ne treba veliki novac, potrebna je samo dobra volja, a uz to i dobra kontrola nadzornih organa nad izvođačima radova. U takvoj situaciji mnogi Pančevci, naročito majke sa malom decom u kolicima, stari i nemoćni izbegavaju trotoare i kreću se kolovozom izlažući se mnogim opasnostima, saopštava SPS.

    Pored trotoara, za mnoge vozače prava je avantura voziti dotrajalim ulicama u mnogim delovima grada i naseljenim mestima, posebno u zimskom periodu i za vreme letnjih i jesenjih kiša kada kolovozi više liče na „reke i jezera“.

    – Za buduće odbornike SPS-a izgradnja i rekonstrukcija saobraćajnica i trotoara biće jedan od prioritetnih zadataka, zaključuje se u saopštenju.

     

    Izgradnja i održavanje komunalne infrastrukture osnovni je zadatak svake lokalne samouprave, a sve u cilju unapređenja uslova života građana, saopšteno je iz GO SPS Pančevo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]