SRS
Politika

SRS: Gde je kartica "Tri plus" za decu Pančeva?

Izvor: 
013info Sub, 06/06/2020 - 09:31

Program “Tri plus” koji zapravo predstavlja podršku porodicama sa troje i više dece, uveliko je vest ovih dana kako u Beogradu, tako u još nekim opštinama i gradovima Srbije. U toj lepezi privilegovanih ili odabranih, grad Pančevo je po nekoj navici, diktatu, ili idolentnom odnosu lokalne vlasti izuzet iz ovog programa, saopšteno je iz Srpske radikalne stranke.

"Neću preterano, da govorim ko je i kakve benefite i pogodnosti nudi roditeljima ista kartica, već ću kao majka petoro dece, izraziti apel u svoje ime, ali i u ime svih majki sa više dece, da naš grad uzme isto učešće u prihvatanju programa i da u ravnopravnoj trci budemo obuhvaćeni ovim programom u koji su uključeni mnogi, širom naše zemlje" - rekla je Jasmina Milosavljević, kandidat Srpske radikalne stranke za odbornika u Skupštini Grada Pančeva.

Srpska radikalna stranka smatra da je takva diskriminacija nedopustiva i svim snagama ćemo se zalagati za socijalno odgovornu politiku i zaštitu trudnica, porodilja, višečlanih porodica i socijalno ugroženih društvenih slojeva.

 
MarketingNajnovije vesti