• ŠTA ODBORNIKE INTERESUJE: Na koja odbornička pitanje će odgovarati pančevačka vlast?

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Na kraju svake sednice Skupštine Grada Pančeva odbornici su u prilici da postave pitanja na koje zatim odgovora ili odgovore obezbeđuje gradska vlast.

    Ovu priliku su na sednici održanoj 22. avgusta iskoristili opozicioni odbornici Oliver Petković (samostalac), Nikola Ćebić (DJB) i Šandor Đerfi (DJB).

    Petkovića je interesovala realizacija dela budžeta za poljoprivredu i ruralni razvoj. Postavio je i pitanje kako se formira cena za odnošenje smeća iz nasljenih mesta kao i kada će Glogonjci dobiti dobiti vodu iz gradskog Vodovoda.

    Ćebića je interesovalo koliko zaposlenih je u agenciji za razvoj Južnog Banata, koliko je novca Pančevo do sada potrošilo za rad ove agencije, kao i kolike su plate zaposlenih u agenciji. Njega je interesovalo i da li privatna RTV Pančevo iznajmuljuje gradski poslovni prostor, koliko za njega plaća i da li duguje za zakupninu.

    Đerfi je zatražio da mu se dostave sve dosadašnje sistematizacije zaposlenih. A pitao je i ko od stranaka i organizacija koristi gradski prostor a da ga je dobio van sistema javnog nadmetanja.

     

    Na kraju svake sednice Skupštine Grada Pančeva odbornici su u prilici da postave pitanja na koje zatim odgovora ili odgovore obezbeđuje gradska vlast.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]