Foto: Arhiva 013info
Politika

ŠTA ODBORNIKE INTERESUJE: Na koja odbornička pitanje će odgovarati pančevačka vlast?

Pančevo, Pon, 28/08/2017 - 08:10
Vladimir Đoković


 

Na kraju svake sednice Skupštine Grada Pančeva odbornici su u prilici da postave pitanja na koje zatim odgovora ili odgovore obezbeđuje gradska vlast.

Ovu priliku su na sednici održanoj 22. avgusta iskoristili opozicioni odbornici Oliver Petković (samostalac), Nikola Ćebić (DJB) i Šandor Đerfi (DJB).

Petkovića je interesovala realizacija dela budžeta za poljoprivredu i ruralni razvoj. Postavio je i pitanje kako se formira cena za odnošenje smeća iz nasljenih mesta kao i kada će Glogonjci dobiti dobiti vodu iz gradskog Vodovoda.

Ćebića je interesovalo koliko zaposlenih je u agenciji za razvoj Južnog Banata, koliko je novca Pančevo do sada potrošilo za rad ove agencije, kao i kolike su plate zaposlenih u agenciji. Njega je interesovalo i da li privatna RTV Pančevo iznajmuljuje gradski poslovni prostor, koliko za njega plaća i da li duguje za zakupninu.

Đerfi je zatražio da mu se dostave sve dosadašnje sistematizacije zaposlenih. A pitao je i ko od stranaka i organizacija koristi gradski prostor a da ga je dobio van sistema javnog nadmetanja.

 
MarketingNajnovije vesti