• Vučić u Opovu: Da ih na izborima pobedimo ubedljivije nego ikada

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Predsednički kandidat koalicije oko Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić pozvao je danas u Opovu građane da izađu na aprilske izbore i da političke protivnike pobede ubedljivije nego ikada.

    Vučić, koji je aktuleni šef države, na predizbornom mitingu rekao je da je ponosan što je uspeo da sačuva samostalnost odlučivanja Srbije.

    Rekao je da je narod u Srbiji taj koji donosi odluke i da oni na vlasti te odluke samo sprovode u njegovo ime, a ne u ime stranih zvaničnika.

     

    Naglasio je i da država nije igračka a da izbori nisu igra, te pozvao građane da izađu na predstojeće izbore.

    „Pozivam vas da izađete na izbore, da glaste po svojoj savesti i da ih pobedimo ubedljivije nego ikada, da sačuvamo svoju zemlju, da sačuvamo mir, stabilnost, da Srbija ide napred i da se radujemo uspesima naše dece“, rekao je on.

    Istakao je da je pred Srbijom sada vreme za odgovornost i za ozbiljnost više nego ikada i to, kako je rekao, ne našom krivicom.

    Prema njegovim rečima, sada mora da se razmišlja o budućnosti.

     

    „Morate da razumete da je za nas ‘odgovornost’ i ‘razumevanje’ sveta reč“, rekao je on.

    Naglasio je da nije vreme da govori loše o političkim protivnicima i dodao da „nekome Srbija mora da bude važnija od političke sujete“.

    „Mi samo (političkim protivnicima) odgovaramo delima“, rekao je Vučić.

    Posle Opova, razgovorao je, u sklopu predizborne kampanje i sa građanima Padinske Skele kojima je obećao rešavanje niza komunalnih problema.

    Vuči je rekao da pojedini nisu imali vremena da čuju građane Padinske Skele što, kako je ukazao, sada nije slučaj.

    Rekao je i da građani treba da slušaju „one koje znaju i koji grade“ a ne, kako je naveo, „one koji mole da im se da glas na izborima“.

     

    „Na nama je da pomognemo ljudima koji nisu rešili svoje probleme, kojih godinama ima dosta i mnogo“ rekao je Vučić.

     

     
     

    Predsednički kandidat koalicije oko Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić pozvao je danas u Opovu građane da izađu na aprilske izbore i da političke protivnike pobede ubedljivije nego ikada.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]